Futurisztikus külső megjelenés.

A NEXO egy merész lépés egy szebb jövő felé. Az autó külső megjelenése is ezt tükrözi: annyira áramvonalas és fennkölten futurisztikus, amennyire az lehetséges.

Külső

Szépnek terveztük, takarékosnak fejlesztettük.

A NEXO kecses eleganciáját úgy optimalizáltuk, hogy a lehető legkevesebb üzemanyagot fogyassza. Ugyanezt a célt szolgálja az autón alkalmazott, számtalan aerodinamikai megoldás. A NEXO az elismert ix35 Fuel Cell üzemanyagcellás modellénél (0,350) is kedvezőbb: 0,329-es közegellenállási együtthatóval rendelkezik.

Photo showing the aerodynamic design of the Hyundai Nexo.

Légfüggöny a D-oszlopnál

Kisebb légellenállás, kedvezőbb aerodinamika: az ablaktörlőt is rejtő, elnyújtott hátsó légterelőben stílusosan folytatódik a tető vonalvezetése.

Photo showing the auto flush door handles of the Hyundai Nexo.

Síkba süllyedő ajtókilincsek.

A NEXO síkba süllyedő ajtókilincsei letisztult megjelenést eredményeznek. A vezető parancsára kiemelkednek a karosszéria síkjából, majd 3 km/óra sebességnél ismét visszasimulnak abba.

Belső

Önhöz igazodó belső tér.

A NEXO stílusos, rendkívül funkcionális belső terét úgy alakítottuk ki, hogy minden könnyen elérhető, egyszerűen leolvasható legyen. Ebben a szellemben terveztük meg a hídként kialakított középkonzolt, amelyen kényelmesen és biztonságosan módosíthatók a beállítások, anélkül, hogy le kellene vennie a tekintetét az útról.

The elegant 12.3” wide screen in the Hyundai Nexo.
1

Mint a moziban.

A 12,3 széles formátumú kijelzőn jelennek meg a navigációs, energiafelhasználási és infotainment adatok, valamint a klímaberendezés kezelőszervei. A rendszer támogatja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat.

Photo showing the roomy backseats of the Hyundai Nexo.

Helykínálat.

461 literes (VDA) csomagtartójával a NEXO bőséges helyet kínál. Az üléseket lehajtva pedig 1466 literes csomagtartót kapunk.