Hírek


A Hyundai Motor előzetes képeken mutatta be a vadonatúj Bayon crossover karakteres formavilágát


  • A Hyundai Motor bepillantást enged vadonatúj szubkompakt szabadidőjárműve, a Bayon részleteibe
  • Az előzetes képek jól szemléltetik, mennyire erőteljesek és egyediek a dizájnelemek
  • A Bayon a Hyundai érzéki sportosság formai filozófiáját alkalmazza, amely az érzelmi értékeket innovatív formai megoldásokkal kombinálja
Offenbach, 2021. január 20. — A Hyundai Motor új képeket közölt vadonatúj városi (B-szegmens) szabadidőjárművéről, a Bayonról. A részletfotók is jól érzékeltetik a jármű széles, integrált homlokzatát és letisztult, modern megjelenését. Az autógyártó ezen kívül megerősítette, hogy a Bayon is a márka érzéki sportosság formai filozófiáját alkalmazza, amely az érzelmi értékeket innovatív formai megoldásokkal kombinálja.

Elöl az orr teljes szélességében légbevezető sáv húzódik végig; a széles és keskeny nappali fények optikailag tovább szélesítik a karosszériát. A széles hűtőmaszk alul nyitott kialakítása stabil kiállást kölcsönöz az autónak. A fényszórók a nappali fényektől elkülönülve helyezkednek el, ami karakteres, egyedülálló fényrajzolatot teremt.

Az autó farát nyílhegy alakú féklámpák díszítik, amelyeket vékony piros vonal köt össze. A hátoldal két szélébe kitolt fényforrások ugyancsak szélesebbnek láttatják az autót, és még hangsúlyosabbá teszik a far formai megoldásait.

A Bayon 2021 első félévében jelenik meg az európai piacon. További tájékoztatás az elkövetkező hetek során várható.